Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

--- !!!SPAM!!! --- max invigorDSF
EugeneMaria
#1 Posted : Friday, October 13, 2017 2:33:57 AM(UTC)
Groups: Member
Joined: 10/13/2017(UTC)
Posts: 5

De zomer brengt ons een --- !!!SPAM!!! --- max 2017 nieuwe kleurweg van de --- !!!SPAM!!! --- Max LD-Zero, zoals we vandaag officiële afbeeldingen van het Dark Team Red-paar brengen. Deze iteratie van de --- !!!SPAM!!! --- Max LD-Zero komt in een textielmuts boven in Team Red waardoor het een stijlvolle uitstraling voor het seizoen is. Aanvullende details omvatten leer en nubuck overlays, tonal Flywire, en contrasterende hits van Sail on the Swoosh, hiel tabblad en de OG-geïnspireerde tong tag. Onderaan hebben we een full---- !!!SPAM!!! ---Air unit en een zwarte rubberen zool. Zoekt u een paar te pakken? U kunt dit later deze maand doen wanneer ze bij selecte --- !!!SPAM!!! ----retailers aankomen. De verkoopprijs bedraagt $ 180.

We hebben minder dan twee weken geleden een eerste blik gegeven op het --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low Prism Pink naast de --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low Mint Foam. Officiële afbeeldingen werden enkele dagen later verschaft, maar een releasedatum werd nooit bekendgemaakt. We hebben nu een release datum en raden wat? De --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low Prism Pink dropt morgen! Deze versie van de --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low komt met een geweven bovenkant in Prism Pink. De schoen wordt --- !!!SPAM!!! --- max 2017 goedkoop ook geleverd met enkele meshaccenten die op de hak zijn genoteerd, terwijl leeraccenten de teen verzorgen. Door het tonale thema van de schoen door te gaan, is de bijpassende zoommidsole en doorschijnende buitenzool laag. Zomer goedgekeurd? Zeer zeker. Geprijsd op $ 150, haal deze op vanaf 7 juli uit --- !!!SPAM!!! ---.

Nog een andere kleurweg van de nieuwe --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low heeft vandaag --- !!!SPAM!!! --- max 2017 heren de Pastel Pink and Mint Green paren opgevolgd. Deze keer zien we de Lebron 14 Low, die in Khaki voor de zomer wordt bedekt, omdat de schoen ook hits krijgt met de tonale uitstraling. Deze LeBron 14 Low heeft een geweven constructie op de meerderheid van de bovenkant met maasdetails op de teen, de tong en de hak. LeBron branding is dan aanwezig op de tong en hiel, met Swoosh controles geplaatst op de hiel en mediale zijpaneel. Een doorschijnende khaki buitenzool kaft dingen af. Kijk naar de --- !!!SPAM!!! --- LeBron 14 Low Khaki officieel en zoek de schoen om deze zomer vrij te geven voor $ 150.

Nieuwe kleurenwegen van de --- !!!SPAM!!! --- Woven komen voor de zomer van 2017, omdat we u een officieel kijkje --- !!!SPAM!!! --- max 2017 dames goedkoop geven op dit nieuwe Zeilpaar met veelkleurige details. Net als de naam impliceert, heeft dit silhouet van --- !!!SPAM!!! --- Sportswear een volledige geweven constructie op de bovenkant die is gedaan in Sail (geelwit) op deze specifieke kleurweg. Pasteltonen zijn dan toegevoegd aan bepaalde delen van de geweven bovenkant. Suede detailing kan dan op de hiel worden gezien. terwijl een witte midsole en rubberen rubberen buitenzool dingen afwerken. Zoek naar deze vrouwen kleurvezel van de --- !!!SPAM!!! --- Woven om in de nabije toekomst bij selecte --- !!!SPAM!!! --- retailers te komen voor $ 140. Zal je een paar dames ophalen?

We hebben een goed nieuws voor u als u een fan van de --- !!!SPAM!!! --- PG 1 bent. De eerste handtekeningschoen van het nieuwste lid van de Oklahoma City Thunder is eindelijk op weg naar --- !!!SPAM!!! ---iD. Sommige van de aanpasbare opties zijn het toevoegen van visschalen aan de bovenkant en verschillende soorten zolen, zoals solide, doorschijnende of gloeiende in het donker. Terwijl de schoen nauwelijks naar --- !!!SPAM!!! ---iD komt, kunt u verwachten dat veel meer opties in de nabije toekomst zullen worden toegevoegd. Terwijl de retail release retailer voor $ 110, creëert u uw eigen pair op --- !!!SPAM!!! ---iD u $ 155. Zal je je eigen paar opmaken? Misschien een OKC-kleurweg?

De lente / zomer vibes brengen deze nieuwe kleurweg van de --- !!!SPAM!!! --- Dunk Low. Gedekt in wat --- !!!SPAM!!! --- bellen December Sky blauw helemaal in de bovenkant, deze lage top versie van de --- !!!SPAM!!! --- Dunk wordt gedomineerd door suede op de bovenkant met lederen detailing op de hak en Swoosh. Extra details zijn perforaties op de teen, tonale veters en een contrasterende witte zool unit. Neem de bovenstaande foto's boven en zoek naar --- !!!SPAM!!! --- max invigor de --- !!!SPAM!!! --- Dunk Low December Sky om deze Summer in selecte detailhandelaren te laten vallen. In de december Sky Colorway die we laten zien jij bent gisteren nog een lichte kleur optie van de --- !!!SPAM!!! --- Dunk Low. Deze --- !!!SPAM!!! --- Dunk Low wordt bedekt met Neptune Green in de bovenkant, die bestaat uit een combinatie van nubuck en leer. Tonale details worden ook gezien op de tong-, veters-, tong- en hielmerking, terwijl een contrasterende witte zoolunit de zomerse look compleet maakt. Zijn deze Neptune Green Dunks een pas of een cop voor jou? Kijk dat ze deze zomer slaan op retailers.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.