Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Script error
looserben
#1 Posted : Monday, November 14, 2016 8:50:35 AM(UTC)
Groups: Member
Joined: 11/14/2016(UTC)
Posts: 2
Location: Germany

Hello,

we use the UltiDev Web Server Pro 2.0.18 and we get two script error (URL: http://w.sharethis.com/button/button.js and http://ultidev.com/produ...E-4E12-9CF1-70820249...)when we start windows. The error come from the UltiDev download page in the UltiDev Server windows. If i go to the download page with internet explorer or firefox all is ok.

Can someone help us?

Kind regards
Ben







looserben attached the following image(s):
looserben attached the following image(s): Script1.png
looserben attached the following image(s): Script2.png
looserben attached the following image(s): version.png
Ultidev Team
#2 Posted : Monday, November 14, 2016 11:06:29 AM(UTC)
Ultidev Team

Groups: Administration
Joined: 11/3/2005(UTC)
Posts: 2,253

Thanks: 28 times
Was thanked: 59 time(s) in 58 post(s)
Hi, Ben.

That script error looks like a failure in an installation script of some program using UWS, and not UWS itself. If it's happening every time Windows starts, the system probably sees it as an unfinished installation. You may want to try to uninstall and reinstall the program that is bundled with UWS.

Best regards,
UltiDev Team.
Please donate at http://www.ultidev.com/products/Donate.aspx to help us improve our products.
looserben
#3 Posted : Tuesday, November 15, 2016 6:14:25 AM(UTC)
Groups: Member
Joined: 11/14/2016(UTC)
Posts: 2
Location: Germany

Thank for the answer. I will try it in my virtuell network.

But i have two installations with the same program which using UWS 2.0.18 and when i start the USW program/window it show me the DOWNLOAD Tab from the homepage. Here i get the script error. If i go to the tab "about us", or "product" or "support" all is ok. But if i click to download the script error comes again. And the USW starts with the download tab at windows start so i get every time the script error (screenshot). Im not sure if it is a problem from the program which useing the UWS.

Regards
Ben
looserben attached the following image(s):
looserben attached the following image(s): Script error.png
Ultidev Team
#4 Posted : Monday, November 21, 2016 9:27:26 AM(UTC)
Ultidev Team

Groups: Administration
Joined: 11/3/2005(UTC)
Posts: 2,253

Thanks: 28 times
Was thanked: 59 time(s) in 58 post(s)
Hi, Ben.

The screen you are referring to is simply showing some pages of our web site. If you are getting script errors on those pages, it does not affect functionality of the UWS running on your system.

Best regards,
UltiDev Team.
Please donate at http://www.ultidev.com/products/Donate.aspx to help us improve our products.
Guest
#5 Posted : Tuesday, November 29, 2016 4:37:44 AM(UTC)
Groups:

Message was deleted by a Moderator.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.