Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

[BUG REPORT] The resource cannot be found @ foldername contain space
dewanto
#1 Posted : Thursday, October 13, 2011 1:36:59 AM(UTC)
Groups: Member
Joined: 10/13/2011(UTC)
Posts: 1
Location: Indonesia

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

I found Bug when my site in foldername contain space :
http://elektra-srv:3400/Inbox%20Supplier/EditCenter_SenderTablePage.aspx

--> The resource cannot be found

http://elektra-srv:3400/InboxSupplier/EditCenter_SenderTablePage.aspx

--> OK
1 user thanked dewanto for this useful post.
Ultidev Team on 10/14/2011(UTC)
Ultidev Team
#2 Posted : Thursday, October 13, 2011 9:00:48 AM(UTC)
Ultidev Team

Groups: Administration
Joined: 11/3/2005(UTC)
Posts: 2,247

Thanks: 28 times
Was thanked: 55 time(s) in 54 post(s)
Hi there!

We've just tested this scenario with build 11, with both virtual directory having white space and a physical folder name having a space, and could not reproduce the problem.

In order to track down the problem, we'd need more information about applications settings. Could you please attach a few screenshots from UWS Explorer showing physical location and network address property pages of your application?

Please also ensure you are using the latest build of the product.

Please let us know what you have found

Best regards,
UltiDev Team.
Please donate at http://www.ultidev.com/products/Donate.aspx to help us improve our products.
Guest
#3 Posted : Friday, October 14, 2011 3:24:11 AM(UTC)
Groups:
Joined: 11/1/2005(UTC)
Posts: 279

Please make scenario:

\ (without virtual directory)
default.aspx
--Inbox Supplier (folder)
-test.aspx


Thank You
Ultidev Team
#4 Posted : Friday, October 14, 2011 8:56:28 AM(UTC)
Ultidev Team

Groups: Administration
Joined: 11/3/2005(UTC)
Posts: 2,247

Thanks: 28 times
Was thanked: 55 time(s) in 54 post(s)
Thank you!

Yes, this is a bug indeed. It manifests itself only when requested resource is processed through ASP.NET. Static resources, like HTML, images, .js files - all work alright. We' have logged it and will try to fix in the next build.

Best regards,
UltiDev Team.
Please donate at http://www.ultidev.com/products/Donate.aspx to help us improve our products.
Ultidev Team
#5 Posted : Monday, October 17, 2011 10:14:29 PM(UTC)
Ultidev Team

Groups: Administration
Joined: 11/3/2005(UTC)
Posts: 2,247

Thanks: 28 times
Was thanked: 55 time(s) in 54 post(s)
Hello!

We have emailed the pre-release build 12 of UWS that should take care of the problem to your forum email account.

Best regards,
UltiDev Team.
Please donate at http://www.ultidev.com/products/Donate.aspx to help us improve our products.
Guest
#6 Posted : Monday, October 17, 2011 11:40:31 PM(UTC)
Groups:
Joined: 11/1/2005(UTC)
Posts: 279

Thank You!

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.